viernes, 8 de mayo de 2015

Sessió amb el C



En aquesta sessió hem treballat la importància de marcar uns objectius i tots els passos que ha de fer per tal d’aconseguir aquest objectius.

Per començar vam estar pensant coses que li agradaria aconseguir, va dir moltes coses que li agradaria aconseguir, entre elles va dir que li agradaria ser com Guardiola. He aprofitant aquesta per treballar els objectius i li vaig demanar que enumeri, per escrit, els objectius que ell creu que es proposa aconseguir Guardiola amb l’equip que està entrenant. Després de fer la llista, vaig agafar tres dels objectius que havia posat, i li vaig dir que aquest objectius no s’aconsegueixen per què un vol aconseguir-los, que s’ha de fer alguna cosa per tal de arribar a aconseguir-los, i van començar a dir accions que s’havien de fer per tal d’arribar a aconseguir els objectius que ens havien proposat.

Posteriorment vam començar a parlar de la importància de marcar uns objectius en tot el que fem. En el seu cas marcar objectius en l’estudi, per tal d’arribar a aconseguir al final del curs la meta que ens vam proposar . Però per fer-ho hem de planificar tots els passos que s’han de seguir, sense oblidar-nos de que aquests passos no han de ser difícils, han de ser de fàcil accés per a ell, ja que sinó el que passaria és que es pugues cansar i quedar-se a mitges.

En un foli va escriure les metes que volia aconseguir pel final d’aquest curs escolar. Una vegada les tenia escrites, i degut a que ens queda poc per acabar, vam comentar que moltes de les coses que havia posat era impossibles d’aconseguir-les i que havíem de anar poc a poc, que les metes han de ser reals. Degut a que ell no sabia, li vaig ajudar i entre els dos ens vam fitxar unes metes.

Al final vam valorar el treball fet i he vist que havia entès tot el que havíem treballat, fent una valoració positiva. La pena es que al ser un nen amb una desestructuració familiar, segur que tot el que hem posat en marxa en el moment en que jo no sigui no ho farà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario